Diputació de Girona
Cercador
25/06/2015

Des del dia 1 de juliol ja podeu exercir el vostre dret d’accés a la informació pública

Amb aquestes preguntes us volem resoldre alguns dels dubtes que pugueu tenir.

Què és el dret d’accés a la informació pública?

El dret d’accés a la informació pública és el vostre dret a poder sol·licitar a qualsevol institució pública, organisme autònom o ens vinculat tota aquella informació que vulgueu saber i no hàgiu pogut trobar al Portal de Transparència.

Quina informació es pot demanar?

Tota la informació que es vulgui, llevat que aquesta contingui dades protegides legalment, com ho poden ser les de caràcter personal, les relatives a sancions i infraccions penals, administratives o disciplinàries, o bé les que posin en perill els drets dels menors d’edat, etcètera.

Com es pot exercir?

Emplenant un formulari de sol·licitud que hi ha al mateix Portal de Transparència de XALOC. Si no es disposa de connexió a Internet, es pot formular la sol·licitud a través del Registre General de XALOC.

Què es necessita?

Només cal identificar-se correctament. No fa falta indicar per què es vol la informació, però serà més senzill si es faciliten tots els detalls possibles sobre la informació que s’està buscant.

Per a més informació, visiteu la secció «Pregunteu-nos-ho».

LA TRANSPARÈNCIA
EN GRÀFICS

Distribució de l’import dels contractes menors desglossat per tipus (2015) Distribució de l’import dels contractes menors vs resta de procediments (2015) Imports de les contractacions per tipus de procediment (2015) Evolució del nombre de padrons dels tributs gestionats (2012-2015) Contractacions per tipus de procediment (2014)

 

Diputació de Girona
Diputació de Girona   Avís legal | Privacitat | Accessibilitat |